Zařízení & příslušenství
義式洋蔥扁平麵包
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
16 塊
Suroviny
麵糰
-
麵粉600 克
-
水380 克
-
橄欖油 另多備一些20 克
-
新鮮酵母25 克
-
糖1 小撮
-
鹽½ 茶匙
餡料
-
洋蔥 切塊(約400 克)4 顆
-
橄欖油40 克
-
水40 克
-
鹽2 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
4 g
Kalorie
793 kJ /
190 kcal
Tuk
7 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
環遊世界異國料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan