Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di acqua
- ¾ di cucchiaino di sale
- 150 g di panna acida
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 200 g di cipolla bianca a metà
- 200 g di cipolla rossa a metà
- 10 g di erba cipollina fresca, tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 6.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 λεπτ.
Ceci al pomodoro
40 λεπτ.
Mousse al cioccolato (vegan)
1h 30min
Filetto di manzo farcito con funghi porcini alla parmigiana e salsa al vino rosso
1h 20 phút
Zuppa di lenticchie e pomodori con patate ripiene di funghi
1h
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 Std. 45 Min
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30 Min
Insalata di finocchi e arance
10 Min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Polpettine di patate e tacchino
1h 30min
Pizzette rosse
4 Std.