Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 300 g di latte intero
- 1 pera Kaiser, pelata e a tocchetti
- 180 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di zucchero
- 4 tuorli d'uovo
- 8 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda
- salsa al caramello, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 865.3 kJ / 206.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 39.3 mg
Alternativní recepty
Cheesecake basca
4h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Tortini pesca e fragola
1h
Creme brulé al cioccolato bianco e limone
40 Min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Crème caramel al Varoma
3h
Crostata di pere e noci
1h 30 min
Torta ai mirtilli
2 godz.
Crema al limone con mirtilli
1h
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30 min