Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 300 g di latte intero
- 1 pera Kaiser, pelata e a tocchetti
- 180 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di zucchero
- 4 tuorli d'uovo
- 8 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda
- salsa al caramello, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 865.3 kJ / 206.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 39.3 mg
Alternativní recepty
Crema al limone con mirtilli
1 Std.
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia
3h 30min
Semifreddo albicocche e amaretti
6 Std. 30 Min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50 min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4 Std.
Salsa caramello al caffè
45 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5h
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30 min
Zabaione con crumble di frutta secca
1 Std.