Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Gruviera, a pezzi
Impasto
- 75 g di burro, a dadini (1-2 cm) e poi congelato per 30 minuti + q.b.
- 100 g di farina senza glutine + q.b.
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di acqua, fredda
- 5 g di sale
Ripieno
- 150 g di pancetta a cubetti
- 4 uova
- 50 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 575.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta gianduia (senza glutine)
1h
Biscotti al burro (senza glutine)
50 Min
Pizza fantasmagorica
3h 30min
Pagnotta ai semi senza glutine
2 Std.
Pane ai profumi mediterranei (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1 godz. 35 min
Burger buns (senza glutine)
5hod.
Mozzarella stick
30min
Quiche Lorraine (senza glutine)
2 Std.
Brownies (senza glutine)
35min
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min