Quiche Lorraine (senza glutine)

Quiche Lorraine (senza glutine)

4.5 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 fette

Suroviny

  • 50 g di Gruviera a pezzi
Impasto
  • 75 g di burro a dadini (1-2 cm) e poi congelato per 30 minuti + q.b.
  • 100 g di farina senza glutine + q.b.
  • 50 g di amido di mais (maizena)
  • 50 g di acqua, fredda
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 150 g di pancetta a cubetti
  • 4 uova
  • 50 g di latte
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 575.7 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 1320.2 kJ / 315.5 kcal
Tuk 24.8 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sacharidy 14.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...