Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Gruviera, a pezzi
Impasto
- 75 g di burro, a dadini (1-2 cm) e poi congelato per 30 minuti + q.b.
- 100 g di farina senza glutine + q.b.
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di acqua, fredda
- 5 g di sale
Ripieno
- 150 g di pancetta a cubetti
- 4 uova
- 50 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 575.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 godz. 30 min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 godz. 15 min
Crostata al salame e formaggio (senza glutine)
2 godz. 10 min
Mini sbriciolate alla mela (senza glutine)
55 Min
Quiche Lorraine (senza glutine)
2 Std.
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2h 50 min
Torta della nonna (senza glutine e senza lattosio)
2 Std.
Gnocco fritto (senza glutine)
1h 30 min
Burger buns (senza glutine)
5h
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min