Quiche Lorraine (senza glutine)
TM6 TM5

Quiche Lorraine (senza glutine)

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di Gruviera, a pezzi

Impasto

  • 75 g di burro, a dadini (1-2 cm) e poi congelato per 30 minuti + q.b.
  • 100 g di farina senza glutine + q.b.
  • 50 g di amido di mais (maizena)
  • 50 g di acqua, fredda
  • 5 g di sale

Ripieno

  • 150 g di pancetta a cubetti
  • 4 uova
  • 50 g di latte
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Nutriční hodnoty
na 1 fetta
Kalorie
1320.2 kJ / 315.5 kcal
Protein
9.5 g
Sacharidy
14.7 g
Tuk
24.8 g
Nasycený tuk
12.3 g
Vláknina
1.6 g
Sodík
575.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty