Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- ½ cucchiaino di zucchero
- 40 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina senza glutine + q.b.
- 2 cucchiaini di psillio (vedere consigli)
- 55 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di pomodori secchi sott'olio
- 2 cucchiai di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di mozzarella a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1081.5 kJ / 258.5 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 388.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27h
Torta della nonna (senza glutine e senza lattosio)
2h
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1h 30min
Biscotti al burro (senza glutine)
50 min
Quiche Lorraine (senza glutine)
1h 30min
Focaccia semplice senza glutine
27 Std. 30 Min
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Cheesecake (senza glutine)
4h 50min
Burger buns (senza glutine)
5h
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1h 30min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min