Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- ½ cucchiaino di zucchero
- 40 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina senza glutine + q.b.
- 2 cucchiaini di psillio (vedere consigli)
- 55 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di pomodori secchi sott'olio
- 2 cucchiai di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di mozzarella a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1081.5 kJ / 258.5 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 388.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4hod. 30min
Pane senza glutine
2h 45min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1h
Muffin di pane al mais e formaggio (senza glutine)
45 Min
Schiacciata di grano saraceno con verdure e Gorgonzola (senza glutine)
1h
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Burger buns (senza glutine)
5 Std.
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min