Zařízení & příslušenství
萊姆南瓜燉飯
Příprava 15min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭 (約5克)1 粒
-
洋蔥 切塊50 克
-
奶油10 克
-
300 克 水蔬菜高湯300 克
-
南瓜 去皮、切塊(約2公分)100 克
-
白米飯180 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
帕瑪森起士粉30 克
-
萊姆皮 少許,切碎
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.9 g
Kalorie
1222 kJ /
292 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
41.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan