Zařízení & příslušenství
日式石狩鍋
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
洋蔥 切粗絲100 克
-
新鮮鮭魚肉片 切塊200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨10 顆
-
昆布1 小片
-
味醂15 克
-
水1000 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊50 克
-
白蘿蔔 去皮、切塊50 克
-
新鮮綜合菇類 去根部、剝散100 克
-
味噌70 克
-
酒釀15 克
-
娃娃菜 切段(約5公分)80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.5 g
Kalorie
983 kJ /
160 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
23.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日本媽媽家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan