Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 100 克 洋蔥, 切粗絲
- 1 小片 昆布
- 15 克 味醂
- 1000 克 水
- 50 克 紅蘿蔔, 去皮、切塊
- 50 克 白蘿蔔, 去皮、切塊
- 100 克 新鮮综合菇類, 去根部、剝散
- 200 克 新鮮鮭魚肉片, 切塊
- 10 顆 蛤蜊, 洗淨、吐砂1小時
- 70 克 味噌
- 15 克 酒釀
- 80 克 娃娃菜, 切段(約5公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 983 kJ / 160 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 2.9 g