日式石狩鍋

日式石狩鍋

3.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 洋蔥 切粗絲
    100 克
  • 新鮮鮭魚肉片 切塊
    200 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    10 顆
  • 昆布
    1 小片
  • 味醂
    15 克
  • 1000 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切塊
    50 克
  • 白蘿蔔 去皮、切塊
    50 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部、剝散
    100 克
  • 味噌
    70 克
  • 酒釀
    15 克
  • 娃娃菜 切段(約5公分)
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.5 g
Kalorie 983 kJ / 160 kcal
Tuk 9.5 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 23.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...