Zařízení & příslušenství
花枝干貝滑
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
20 顆
Suroviny
-
新鮮干貝100 克
-
花枝 淨肉400 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
花枝 觸角,切丁
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 顆
Sodík
86.5 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
91.6 kJ /
21.9 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan