Zařízení & příslušenství
芋頭貢丸
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
18 顆
Suroviny
蒸芋頭/事前準備
-
豬絞肉450 克
-
芋頭 去皮,切條270 克
-
水630 克
-
薑3 克
-
蔥 切段,約6公分20 克
-
米酒30 克
製作貢丸
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
油蔥酥½ 茶匙
-
玉米粉1 大匙
-
泡打粉1 茶匙
-
水1400 克
-
香油 少許
-
冰水
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 顆
Sodík
3.4 mg
Protein
0.3 g
Kalorie
94.1 kJ /
22.5 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan