虾皮炒包菜(TM5)

虾皮炒包菜(TM5)

5.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 包菜 取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分
    400 克
  • 胡萝卜 去皮切段,可以放入进料口的大小
    100 克
  • 30 克
  • 淡味虾皮 约2茶匙
    3 克
  • 约2-3克
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 334.3 mg
Protein 4.4 g
Kalorie 803.5 kJ / 203 kcal
Tuk 15.6 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 13.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...