Zařízení & příslušenství
百花酿豆腐
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
日本豆腐3 根
-
虾仁 开背15 个
-
蟹肉棒 切成丝3 根
-
料酒1 汤匙
-
盐1 小撮
-
橄榄油1 汤匙
-
水500 克
-
蒸鱼豉油2 汤匙
-
葱 切末2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1346.1 mg
Protein
22 g
Kalorie
892.5 kJ /
213.5 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
16.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
不一样的减脂餐
10 recepty/-ů
Čína
Čína
免疫力补给站
21 recepty/-ů
Čína
Čína