百花酿豆腐
TM6 TM5

百花酿豆腐

4.5 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 3 根 日本豆腐
  • 15 个 虾仁 ,开背
  • 3 根 蟹肉棒 ,切成丝
  • 1 汤匙 料酒
  • 1 小撮 盐
  • 1 汤匙 橄榄油
  • 500 克 水
  • 2 汤匙 蒸鱼豉油
  • 2 根 葱 ,切末

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
892.5 kJ / 213.5 kcal
Protein
22 g
Sacharidy
16.7 g
Tuk
6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Vláknina
0.7 g
Sodík
1346.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty