百花酿豆腐

百花酿豆腐

4.5 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 日本豆腐
    3 根
  • 虾仁 开背
    15 个
  • 蟹肉棒 切成丝
    3 根
  • 料酒
    1 汤匙
  • 1 小撮
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 500 克
  • 蒸鱼豉油
    2 汤匙
  • 切末
    2 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1346.1 mg
Protein 22 g
Kalorie 892.5 kJ / 213.5 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 16.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...