Zařízení & příslušenství
Fläsk-, kyckling- och ankleverterrin med portvinsfikonchutney
Příprava 30min.
Celkový 10hod. 30min.
16 portioner
Suroviny
Terrin
-
malen kryddpeppar½ tesked
-
salt2 matskedar
-
malen svartpeppar2 nypor
-
Armagnac1 matsked
-
anklever färsk eller fryst (upptinad 5 timmar i rumstemperatur om den är fryst)300 g
-
torkade fikon150 g
-
bacon, i skivor350 g
-
färsk persilja endast blad3 kvistar
-
fläskfärs450 g
-
kycklingfärs350 g
-
grädde150 g
-
konjak40 g
-
salt1 struken matsked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
pistagenötter, osaltade, utan skal50 g
Portvinsfikonchutney
-
lök skurna i halvor100 g
-
färska fikon skuren i 1 cm klyftor400 g
-
socker200 g
-
vitvinsvinäger100 g
-
malen svartpeppar2 nypor
-
malen kanel2 nypor
-
portvin100 g
Servering
-
havssalt1 tesked
-
malen svartpeppar1 tesked
-
mikroblad20 g
-
kryddpepparbär1 tesked
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2692.4 mg
Protein
24 g
Kalorie
2985.9 kJ /
713.7 kcal
Tuk
47.6 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
17.2 g
Sacharidy
43.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nyårsbuffé
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stjärnpizza
Žádné hodnocení
Thaisallad med jordnötsdressing
30min.
Gratinerad pilgrimsmussla
Žádné hodnocení
Kexgran med topping
Žádné hodnocení
Fyllda ägg
Žádné hodnocení
Avokado med ägg och laxtartar
Žádné hodnocení
Nötig Quinoasallad
Žádné hodnocení
Snabb Regnbågssallad
10min.
Vårig grapefruktsallad
30min.
Fänkålssallad
Žádné hodnocení
Citrongräs- och biffsallad
Žádné hodnocení
Potatisbullar med spenat
Žádné hodnocení