Potatisknyten med crème fraîche och rökt lax

Potatisknyten med crème fraîche och rökt lax

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
16 portioner

Suroviny

  • vatten
    600 g
  • mjölig potatis skalad, skuren i 3-4 cm bitar
    800 g
  • olivolja för att smörja
    4 matskedar
  • salt
    1 tesked
  • malen svartpeppar
    ½ tesked
  • crème fraîche
    200 g
  • rökt lax skivor, skurna i remsor (ca 0,5 cm x 3 cm)
    100 - 150 g
  • rom svart
    50 g
  • mikroblad
    10 g
    10 g färsk dill

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 244.7 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 453.7 kJ / 108.4 kcal
Tuk 6.7 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše