
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 540 g di acqua
- 18 g di lievito di birra fresco
- 560 g di farina manitoba + q.b.
- ½ cucchiaino di zucchero
- 30 g di burro a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
Pesto di basilico
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 25 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 75 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di olive denocciolate nere o verdi, a rondelle + q.b.
- 50 g di pomodori secchi a striscioline + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 366.5 kcal / 1534.4 kJ
- Protein
- 10.6 g
- Tuk
- 15.1 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Sodík
- 0.4 mg
Alternativní recepty
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40min
Pesto di scarola e pecorino
15min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1hod. 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3hod. 30min
Pane veneziano
18hod. 30min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12hod. 15min
Pane integrale alla curcuma
16hod.
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pane di segale
20hod. 30min
Focaccia con le cipolle TM6
3hod. 30min
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Pane semplice
4hod.