Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan brioche
- 400 g di farina manitoba
-
4
g di lievito di birra disidratato
nebo 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato - 70 g zucchero
- 20 g di latte intero
- 4 uova, medie (circa 60 g)
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 170 g di burro a pezzi
- 250 g di acqua
Insalata di cavolo rosso
- 250 g di cavolo rosso a pezzi (5 cm)
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (5 cm)
- 100 g di maionese
- 1 ½ cucchiaio di aceto di mele
- 10 g di senape di Digione
- 5 g di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Mini pan brioche
- 1 uovo, sbattuto
- semi di sesamo, a piacere
Pulled Pork
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla in quarti
- 600 g filetto di maiale, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di paprika in polvere, affumicata
- 10 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaio di aglio in polvere
- 5 g di sale
- 200 g di salsa barbecue
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 948 kJ / 227 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos integrali con pulled pork alla birra
4 godz. 55 min
Pulled Pork con panini al vapore
3h
Nugget di pollo con chutney al melone
3h
Panettone TM6
10h 30min
Pulled pork a Cottura Lenta
7h
Panini al vapore con pulled pork
3h
Gyoza
1 Std.
Cruffin (TM6)
4 godz. 30 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Caramello salato
1 Std.
Pinsa romana
5h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h