Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la pâte à cake
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 2 zestes d'orange, bio de préférence
- 190 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 70 g de beurre, fondu, et un peu pour le moule
- 50 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 1 pincée de sel
- 90 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g de graines de pavot
Réalisation du sirop d’imbibage
- le jus d'une orange
- 20 g de sucre en poudre
- écorces d'orange confites, pour la décoration (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1598 kJ / 381 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Biscuits au citron
55 min
Fekkas (biscuits croquants)
45min
Moelleux citron-myrtille
1 godz. 5 min
Chiffon cake à l'orange
1 Std. 15 Min
Cake au citron
1 Std. 50 Min
Cake pistache et fleur d'oranger
1 Std.
Quatre-quarts coco-citron vert
1 godz. 5 min
Cake weekend épicé à l'orange
55 min
Cake citron-pavot
1h 45min
Gâteau moelleux au citron
1 Std.
Gâteau et sirop à l'orange
1 Std. 15 Min
Krachel (brioches à l’anis)
2h 45min