瑞士馬鈴薯培根煎餅(TM6)
TM6

瑞士馬鈴薯培根煎餅(TM6)

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 1100 克 蠟質馬鈴薯 ,整顆或切小塊(4 x 4公分),以便放入進料管
  • 15 克 油
  • 150 克 培根丁 (詳見要訣)
  • 60 克 澄清奶油
  • 1 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 現磨黑胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2094 kJ / 500 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
40 g
Tuk
33 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty