
Kompatibilní verze
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus) voor het opdienen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 578.8 kcal / 2421.6 kJ
- Protein
- 21.2 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 80.7 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Sodík
- 1645.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Rode kool cups met kip
25 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Zalm met venkel
40 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min