Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Raviolideeg
- 200 g bloem voor pasta
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Vulling
- 2 takjes verse peterselie, plus voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peren in blokjes gesneden (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten doormidden gesneden
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Saus
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
nebo 1 tl maïszetmeel - 180 g groentebouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 25% v.g
- 1 - 2 tl zout
- 1300 g water
- 20 g grenadine
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 11769.9 kJ / 2813.1 kcal
- Protein
- 89.3 g
- Sacharidy
- 233.2 g
- Tuk
- 161.2 g
- Nasycený tuk
- 60.3 g
- Vláknina
- 23.3 g
- Sodík
- 4487.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Vastensoep
30min
Parmezaan op plantaardige basis
Žádné hodnocení
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Bananensticks met chocoladecoating
Žádné hodnocení
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Vegetarisch medaillon
Žádné hodnocení
Kaas uilen
Žádné hodnocení
Bananenbrood
Žádné hodnocení
Vitello tonnato
13 Std.
Gegratineerde coquilles
25min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min