Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 400 g bloem
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), kamertemperatuur
- 1 ei
- 50 g melk
- ½ tl zout
- 50 g water
Vulling
- 200 g prei dik gesneden
- 150 g rode paprika
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ¾ tl zout
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 30 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 100 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 500 g kalkoen, in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,
- 200 g gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden
- 200 g gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 2 eiwitten
- 2 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 8 porties
- Kalorie
- 18229.2 kJ / 4356.9 kcal
- Protein
- 215.8 g
- Sacharidy
- 392 g
- Tuk
- 203.9 g
- Nasycený tuk
- 96.7 g
- Vláknina
- 26.6 g
- Sodík
- 7605.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Gegrilde zeevruchten plank
Žádné hodnocení
Sushi tacos
Žádné hodnocení
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Oranje gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met pompoen
Žádné hodnocení
Sous-vide peren met kaneel
2hod. 5min
Kip met romige groenten saus
50 Min