
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 400 g bloem
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur
- 1 ei
- 50 g melk
- ½ tl zout
- 50 g water
Vulling
- 200 g prei dik gesneden
- 150 g rode paprika
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ¾ tl zout
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 30 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 100 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 500 g kalkoen in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,
- 200 g gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden
- 200 g gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 2 eiwitten
- 2 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 8 porties
- Kalorie
- 4356.9 kcal / 18229.2 kJ
- Protein
- 215.8 g
- Tuk
- 203.9 g
- Sacharidy
- 392 g
- Vláknina
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 96.7 g
- Sodík
- 7605.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Žádné hodnocení
Wintergroente en rundvlees cholent
4hod. 30min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Vegan cheeseburgers
10hod.
Simit - Turkse sesam bagel
2hod. 10min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Baguette / Stokbrood
3hod. 45min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1hod. 45min
Driekoningentaart met pompoen
Žádné hodnocení
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1hod.
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení