Zařízení & příslušenství
Gevulde kalkoentaart
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porties
Suroviny
Deeg
-
bloem400 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur120 g
-
ei1
-
melk50 g
-
zout½ tl
-
water50 g
Vulling
-
prei dik gesneden200 g
-
rode paprika150 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ¾ tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)100 g
-
kalkoen in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,500 g
-
gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden200 g
-
gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
eiwitten2
-
eierdooiers2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 8 porties
Sodík
7605.4 mg
Protein
215.8 g
Kalorie
18229.2 kJ /
4356.9 kcal
Tuk
203.9 g
Vláknina
26.6 g
Nasycený tuk
96.7 g
Sacharidy
392 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kerst menu
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sloppy Gold Rush Burgers
Žádné hodnocení
Nasi Goreng
40min.
Stoofpotje van Aubrac
17hod. 30min.
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Žádné hodnocení
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2hod. 30min.
Citroenkoekjes
Žádné hodnocení
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Žádné hodnocení
Citrus lekkernij
50min.
Ovenschotel met kip en spek
1hod. 10min.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1hod.
Karamelpudding
1hod.