
Kompatibilní verze
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan en morceaux (2 cm)
- 180 g de poireaux partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
- 15 g de beurre
- 130 g de semoule de maïs, type bramata (temps de cuisson 40 min.)
- ½ gousse d'ail pressée
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 40 g de lardons
- 100 g de marrons, surgelés décongelés, coupés en deux
- 3 c. à soupe d'eau
- 2 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 140 kcal / 586 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
Alternativní recepty
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto aux poivrons
35min
Risotto au citron et épinards
30min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Lasagnes aux lentilles
1hod. 15min
Dal de lentilles aux épinards
35min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto aux carottes et endives
40min
Risotto à la courge
35min