Kompatibilní verze
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan en morceaux (2 cm)
- 180 g de poireaux, partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
- 15 g de beurre
- 130 g de semoule de maïs, type bramata (temps de cuisson 40 min.)
- ½ gousse d'ail, pressée
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 40 g de lardons
- 100 g de marrons, surgelés, décongelés, coupés en deux
- 3 c. à soupe d'eau
- 2 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Velouté de patates douces et de maïs
45 Min
Risotto au citron et épinards
30min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1hod.
Tartare d’œufs
35 Min
Potée de riz à la courge
50 Min
Papet vaudois
55 Min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Tarte flambée aux poireaux
40 Min
Risotto à la courge
35 Min