Kompatibilní verze
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan en morceaux (2 cm)
- 180 g de poireaux, partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
- 15 g de beurre
- 130 g de semoule de maïs, type bramata (temps de cuisson 40 min.)
- ½ gousse d'ail, pressée
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 40 g de lardons
- 100 g de marrons, surgelés, décongelés, coupés en deux
- 3 c. à soupe d'eau
- 2 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Risotto à la courge
35 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Tarte aux poireaux et au fromage
1h 5 min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.
Potée de riz à la courge
50 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1 Std.
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Caponata de lentilles
1 Std.
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Dal de lentilles aux épinards
35 min
Risotto au poireau
40 Min