Kompatibilní verze
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan en morceaux (2 cm)
- 180 g de poireaux, partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
- 15 g de beurre
- 130 g de semoule de maïs, type bramata (temps de cuisson 40 min.)
- ½ gousse d'ail, pressée
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 40 g de lardons
- 100 g de marrons, surgelés, décongelés, coupés en deux
- 3 c. à soupe d'eau
- 2 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Risotto à la courge
35min
Caponata de lentilles
1h
Tarte flambée aux poireaux
40min
Lasagne verdi
1h 15min
Risotto aux carottes et endives
40min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Curry de lentilles
50min
Lasagnes à la courge
1h 40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Risotto au citron et épinards
30 Min