Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g raw cashew nuts
- 60 g extra virgin olive oil, to taste, plus extra for covering pesto
- 1 tbsp white wine vinegar, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 1036.9 kJ / 246.9 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 100.8 mg
Alternativní recepty
Dukkah
25 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Coleslaw
10 Min
Vegetable stock paste
30 min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Basil pesto
10 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Hommus dip
5 Min
Hommus
15 dk
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min