
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g roasted salted cashew nuts
- 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 1 spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 153 kcal / 641.9 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 294.5 mg