Beetroot, Parmesan and cashew dip

Beetroot, Parmesan and cashew dip

4.7 251 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 5min.
490 g

Suroviny

  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    80 g
  • garlic clove
    1
  • roasted salted cashew nuts
    150 g
  • canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
    450 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 50 g

Sodík 294.5 mg
Protein 6 g
Kalorie 641.9 kJ / 153 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...