Beetroot, Parmesan and cashew dip
TM6 TM5 TM31

Beetroot, Parmesan and cashew dip

4.7 (225 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 150 g roasted salted cashew nuts
  • 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
  • 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing

Nutriční hodnoty
na 50 g
Kalorie
641.9 kJ / 153 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
8 g
Tuk
10 g
Nasycený tuk
2.8 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
294.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty