Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g roasted salted cashew nuts
- 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 641.9 kJ / 153 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 294.5 mg
Alternativní recepty
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Zucchini slice
45 min
Herb and garlic dip
10min
Coleslaw
10min
Vegetable stock paste
30 min
Basil pesto
10min
Brazilian cheese puffs
20 min
Creamy sun-dried tomato dip
5min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Hommus dip
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min