Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g roasted salted cashew nuts
- 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 641.9 kJ / 153 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 294.5 mg
Alternativní recepty
Herb and garlic dip
10 min
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Apple and ginger paste
6h 15 min.
Basil pesto
10 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 Min
Hommus dip
5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min