Beetroot, Parmesan and cashew dip

Beetroot, Parmesan and cashew dip

4.7 238 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 5min
490 g

Suroviny

  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    80 g
  • garlic clove
    1
  • roasted salted cashew nuts
    150 g
  • canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
    450 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing
    1

Nutriční hodnoty na 50 g

Kalorie 153 kcal / 641.9 kJ
Protein 6 g
Tuk 10 g
Sacharidy 8 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sodík 294.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...