Kompatibilní verze
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rub e marinatura
- 1 cucchiaio di bacche di ginepro
- 1 cucchiaio di semi di coriandolo
- 5 - 6 grani di pepe nero
- 5 - 6 grani di pepe di Giamaica
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio olio di oliva, più altri per ungere
- 1000 g di scamone
Roastbeef e purè
- 100 g di pomodori secchi, sgocciolati
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (2 cm)
- 300 g di latte
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro, a cubetti
Salsa al vino rosso
- 100 g di scalogno, a metà
- 20 g di burro, a cubetti
- 200 g di vino rosso
- 70 g acqua più 1 cucchiaio
- 1 - 2 cucchiai di gelatina di ribes nero
- ½ dado per brodo di manzo (per 0,5 l di brodo), sbriciolato
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2266 kJ / 540 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1sa
Grissini Rubatà
2h 30min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13j
Meringhe natalizie
8小时
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1sa 30 dk
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2sa
Monte Cristo sandwich
4小时 30 分钟
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1sa 45 dk
Paella veloce
40 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 min
Tonno di coniglio
48h
Liquore alle pere
384h