Ossobuco Sottovuoto

Ossobuco Sottovuoto

4.3 27 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 12hod. 40min
4 porzioni

Suroviny

  • ossibuchi (160-200 g circa l'uno)
    4
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di farina tipo 00
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di concentrato di pomodoro
    60 g
  • di vino rosso
    200 g
  • di acqua (vedere consigli)
    1600 g
  • di succo di limone
    30 g
  • prezzemolo tritato a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 513.3 kcal / 2147.5 kJ
Protein 40.3 g
Tuk 28.8 g
Sacharidy 12.5 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 7.3 g
Sodík 0.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...