Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ossibuchi (160-200 g circa l'uno)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 60 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone,
- prezzemolo tritato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 0.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11hod.
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4 godz. 30 min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4 Std. 50 Min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 godz. 30 min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2j 10 menit
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 Std. 25 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5j 30 menit
Roastbeef Sottovuoto
5j 30 menit
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Brasato ai funghi
6 godz.