
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ossibuchi (160-200 g circa l'uno)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 60 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- prezzemolo tritato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 513.3 kcal / 2147.5 kJ
- Protein
- 40.3 g
- Tuk
- 28.8 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Sodík
- 0.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello in cestino di pane
6h 30min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4h 30min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4h 50min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h