Ossobuco Sottovuoto

Ossobuco Sottovuoto

4.4 30 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 12hod. 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 4 ossibuchi (160-200 g circa l'uno)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 30 g di farina tipo 00
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 60 g di concentrato di pomodoro
  • 200 g di vino rosso
  • 1600 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone
  • prezzemolo tritato a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 0.3 mg
Protein 40.3 g
Kalorie 2147.5 kJ / 513.3 kcal
Tuk 28.8 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 7.3 g
Sacharidy 12.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...