Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g d'oignon, émincé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe rase de sucre en poudre
- 800 g de panais, en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de cerneaux de noix, concassés
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu), émietté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1977 kJ / 476 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Soupe brocoli-gorgonzola
40min
Soupe de poireau gratinée
55min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45min
Soupe de carotte, miso et amande
35min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Velouté carotte-panais
35min
Velouté vert asperge-épinard
50min
Velouté d'aubergine
45min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1h 5min