Zařízení & příslušenství
Vegan Lasagne met Linzen
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portie
Suroviny
Deegvellen
-
plantaardige melk ongezoet120 g
-
olijfolie1 tl
-
zoete aardappelen gekookt en afgekoeld, in stukken gesneden70 g
-
meel plus extra om af te stoffen150 g
-
durum tarwebloem150 g
Linzenragout
-
wortel in stukken gesneden70 g
-
ui in vieren gesneden70 g
-
selderstengel in stukken gesneden20 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie50 g
-
linzen200 g
-
rode wijn80 g
-
tomatenblokjes uit blik750 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Béchamelsaus
-
plantaardige melk ongezoet700 g
-
bloem65 g
-
zout1 tl
-
nootmuskaat, gemalen1 snuifje
-
olijfolie25 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
685.3 mg
Protein
12.5 g
Kalorie
1935.2 kJ /
462.5 kcal
Tuk
16.5 g
Vláknina
7.5 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
67 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Speltbrood
Žádné hodnocení
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min.
Rijst met kip en champignons
30min.
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Žádné hodnocení
Koolstoofpot met kalkoen
40min.
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Žádné hodnocení
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Žádné hodnocení
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Žádné hodnocení
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Kip in Tomaten-Uiensaus
Žádné hodnocení
Aalsterse Vlaai
1hod.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1hod. 30min.