Zařízení & příslušenství
Parelgerst- en champignonsoep
Příprava 10min.
Celkový 50min.
10 porties
Suroviny
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
566 mg
Protein
6 g
Kalorie
916 kJ /
218 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chanoeka
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min.
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Žádné hodnocení
Hartige cashew roomkaas
Žádné hodnocení
Vegan Caesar saladedressing
40min.
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1hod. 30min.
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Žádné hodnocení
Spookachtige groene oogbalsoep
30min.
Groen gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min.
Aziatische groentesoep met tofu
1hod. 30min.
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25hod.