Parelgerst- en champignonsoep

Parelgerst- en champignonsoep

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
10 porties

Suroviny

  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    50 g
  • wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)
    115 g
  • ui in stukken
    110 g
  • knoflookteentje gepeld
    1
  • selder in stukken
    80 g
  • prei in stukken
    140 g
  • parelgerst
    200 g
  • water
    1200 g
  • verse bruine paddenstoelen in plakjes
    150 g
  • gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden
    60 g
  • groentebouillonpasta
    1 tl
  • fijn zout of naar smaak
    1 tl
  • gemalen zwarte peper of naar smaak
    1 tl
  • boerenbrood

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 566 mg
Protein 6 g
Kalorie 916 kJ / 218 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...