Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 115 g wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)
- 110 g ui in stukken
- 1 knoflookteentje, gepeld
- 80 g selder in stukken
- 140 g prei in stukken
- 200 g parelgerst
- 1200 g water
- 150 g verse bruine paddenstoelen, in plakjes
- 60 g gedroogde shiitakes, vooraf bevochtigd en gesneden
- 1 tl groentebouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper of naar smaak
- boerenbrood
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 916 kJ / 218 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 566 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Vegetarische hamburger
45min
Kreplach
55min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Borscht
50min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Quinoasalade
40min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min