Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 115 g wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)
- 110 g ui in stukken
- 1 knoflookteentje, gepeld
- 80 g selder in stukken
- 140 g prei in stukken
- 200 g parelgerst
- 1200 g water
- 150 g verse bruine paddenstoelen, in plakjes
- 60 g gedroogde shiitakes, vooraf bevochtigd en gesneden
- 1 tl groentebouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper of naar smaak
- boerenbrood
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 916 kJ / 218 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 566 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brood met olijven
2 godz. 20 min
Glühwein
15min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Haver horchata
Žádné hodnocení
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Kreplach
55 min
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Ezogelin Soep
1h 5min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení
Paksoi en ham rijst
40min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min