Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sesamzaad
- 4 verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)
- 75 g teriyaki saus
- 20 g verse gember, in dunne plakjes
- 1450 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 95 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Gehakte uien
5 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
250 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8j 10 menit
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Vers pastadeeg
1h
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
200 g ui karameliseren
40min