Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sesamzaad
- 4 verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)
- 75 g teriyaki saus
- 20 g verse gember, in dunne plakjes
- 1450 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 95 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Koken van basmatirijst
35min
Sous-vide peren met kaneel
2hod. 5min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Žádné hodnocení
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Quinoapuddings met frambozensaus
Žádné hodnocení
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Aardappelkoekjes
45min