Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g aardappelen
- boter, voor de vorm
- 2 eieren
- 150 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 3 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 600 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1680.8 kJ / 409.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 203 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Žádné hodnocení
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Mini panettone
Žádné hodnocení
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Gemarineerde paprika's
Žádné hodnocení