Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3572 kJ / 856 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 622 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Russische salade
Nessuna valutazione
Gestoomde Chinese groenten
Nessuna valutazione
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Spek en fontina gerolde pizza
Nessuna valutazione
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Geluksbal-raketspiezen
Nessuna valutazione
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Nessuna valutazione
Driekoningentaart met pompoen
Nessuna valutazione
Noten bolognese
35 Min
Rode bietensalade
10min