Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3572 kJ / 856 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 622 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne met mosselen
1h 5min
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Champagne crème cake
Žádné hodnocení
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Smoothie trio
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Žádné hodnocení
Vegan challah brood
2h 30min
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
Žádné hodnocení
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Veenbes & rode biet koekjes
Žádné hodnocení