Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3572 kJ / 856 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 622 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champagne crème cake
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 min
Vijfzaden energierepen
Brak ocen
Vegan jus
40 min
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Brak ocen
Vegetarische bruine rijst
40 min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Noten bolognese
35 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h