
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g venkel in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter
- 200 g prei alleen het witte gedeelte, in zijn geheel
- 30 g olijfolie
- ½ - ¾ tl zout plus 1 snufje voor het glazuur
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el verse tijmblaadjes
- 100 g verse geitenkaas
- 1 ei
- 100 g ricotta
- 375 g bladerdeeg een rechthoekig vel
- 1 eierdooier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 411 kcal / 1719 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 612 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nessuna valutazione
Muntthee
25min
Frangipane met peer
1h 30min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Amandelbretzels
Nessuna valutazione
Focaccia met uien
1h 30min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Driekoningentaart met hazelnoten
Nessuna valutazione
Choronsaus
20min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Gestoomde kip op zijn geheel
Nessuna valutazione