Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g venkel, in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter
- 200 g prei, alleen het witte gedeelte, in zijn geheel
- 30 g olijfolie
- ½ - ¾ tl zout, plus 1 snufje voor het glazuur
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el verse tijmblaadjes
- 100 g verse geitenkaas
- 1 ei
- 100 g ricotta
- 375 g bladerdeeg, een rechthoekig vel
- 1 eierdooier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25min
Gevulde vis
1h 50min
Sushi donuts
50min
Rabarber, gember en citroen risotto
Žádné hodnocení
Rode ogen gevulde eieren
Žádné hodnocení
Kaas uilen
Žádné hodnocení
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Mediterraanse gebakjes
Žádné hodnocení
Gevulde veggieslakken
45min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35 min