Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g venkel, in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter
- 200 g prei, alleen het witte gedeelte, in zijn geheel
- 30 g olijfolie
- ½ - ¾ tl zout, plus 1 snufje voor het glazuur
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el verse tijmblaadjes
- 100 g verse geitenkaas
- 1 ei
- 100 g ricotta
- 375 g bladerdeeg, een rechthoekig vel
- 1 eierdooier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Žádné hodnocení
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Žádné hodnocení
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
De wafels van de foor
3 Std.
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Lang rijzende pizza
Žádné hodnocení