Zařízení & příslušenství
Geflambeerde uientaart
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 porties
Suroviny
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
6.5 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tuk
3.8 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
13.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cutter
15 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sloppy Gold Rush Burgers
Žádné hodnocení
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Žádné hodnocení
Custard
15min.
Brioche
5hod.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min.
Groen gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Turkse flatbreads
2hod. 10min.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1hod. 5min.
Rundergoulash met deegballetjes
1hod. 30min.
Citroenmeringuetaart
2hod. 30min.
Zwarte woud kerstbuche
1hod. 30min.
Warme chocolademelk van de inca's
40min.