Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 250 g bloem
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ¼ afgestreken tl zout
- bloem om te bestuiven
- 150 g zure room, 18% vet
- ½ tl zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
Topping en afwerking
- 200 g witte ui gehalveerd
- 200 g rode ui gehalveerd
- 30 g verse bieslook, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 6.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalmvlecht
Žádné hodnocení
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Appeltaart
Žádné hodnocení
Komkommersalade met dille
10 Min
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Speculoos druiven tiramisu
1h
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Kweeperentaart
Žádné hodnocení
Alpenmacaroni
45min
Karamelpoeder
1h
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení