Geflambeerde uientaart

Geflambeerde uientaart

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 porties

Suroviny

Deeg
  • bloem
    250 g
  • olijfolie
    30 g
  • water
    120 g
  • zout
    ¼ afgestreken tl
  • bloem om te bestuiven
  • zure room, 18% vet
    150 g
  • zout
    ½ tl
  • vers gemalen zwarte peper
    ½ tl
Topping en afwerking
  • witte ui gehalveerd
    200 g
  • rode ui gehalveerd
    200 g
  • verse bieslook gehakt
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 6.5 mg
Protein 2.2 g
Kalorie 407.8 kJ / 98.5 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 13.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...