Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di burro, a pezzi (2 cm)
- 150 g di biscotti tipo Digestive, a pezzi
- 6 cucchiai di dulce de leche (vedere consigli)
- 240 g di pesche sciroppate, a cubetti (1 cm)
- 400 g di panna (35% di grassi)
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di zucchero a velo
- 10 - 15 g di cioccolato fondente in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2495.9 kJ / 596.5 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 44.2 g
- Nasycený tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 216.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
2h 30min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4 godz. 30 min
Vincisgrassi
2h 30min
Virgin cocktail alla vaniglia chai
45min
Riccioli mantovani
1h 20min
Budino di halloween
2h
Cocktail di fragole e Champagne con mini cheesecake
4h 40min
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Parfait allo yogurt e frutta arcobaleno
20min
Cheesecake alle ciliegie
4 godz. 30 min