Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1570 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 25 g di lievito madre essiccato
- 360 g di farina tipo 0
- 65 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
Condimento alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di pecorino Romano, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di guanciale, a cubetti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova medie
- 5 tuorli
- 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di pecorino Romano in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3371 kJ / 806 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 90.4 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1860.6 mg
Alternativní recepty
Pane all'acqua
4 Std.
Patate pelate (TM6)
5 Min
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
2 Std. 40 Min
Crostata alla crema con spaghetti di mele
1 Std. 20 Min
Michetta (TM6)
6h 30min
Tavolette di cioccolato natalizie
No ratings
Baci di dama alle nocciole
2u. 30min
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Pinsa farcita
3 Std.
Calzone fritto
5h
Biscotti Tiramisu
1 Std.
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min