Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1570 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 25 g di lievito madre essiccato
- 360 g di farina tipo 0
- 65 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
Condimento alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di pecorino Romano, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di guanciale, a cubetti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova medie
- 5 tuorli
- 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di pecorino Romano in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3371 kJ / 806 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 90.4 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1860.6 mg
Alternativní recepty
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Baguette con ciccioli
5h
Mini plumcake Brie e lamponi
1h
Focaccia morbida
4h
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Animaletti di pancake
30min
Manzo insaporito con asparagi
30min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Panini coniglietto al formaggio
45min
Focaccia a bastone
5h
Cruffin (TM6)
4h 30min