
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1570 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 25 g di lievito madre essiccato
- 360 g di farina tipo 0
- 65 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
Condimento alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di guanciale a cubetti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova medie
- 5 tuorli
- 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di pecorino Romano in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 806 kcal / 3371 kJ
- Protein
- 32.6 g
- Tuk
- 37.2 g
- Sacharidy
- 90.4 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Sodík
- 1860.6 mg
Alternativní recepty
Cupcakes renna alle pere e caramello
2h
Baccalà alla Vizcaina (baccalà basco)
1h 30min
Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate
2h
Pane al pomodoro
16h
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Biscotti per la mia mamma
3h
Lonza di maiale con purè e insalata
1h
Bougatsa
1h
Michetta (TM6)
6h 30min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Pinsa farcita
3h
Pane all'acqua
4h