Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1570 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 25 g di lievito madre essiccato
- 360 g di farina tipo 0
- 65 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
Condimento alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di pecorino Romano, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di guanciale, a cubetti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova medie
- 5 tuorli
- 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di pecorino Romano in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3371 kJ / 806 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 90.4 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1860.6 mg
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1h
Licurdia calabrese
1h
Pop corn di patate
1h 30min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Cuori di speck e noci al forno
1h 30min
Salsa aioli (vegan)
10min
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8 godz.
Yogurt al mango
14h
Tiramisù wafer e crema gianduia
5h 30min
Pollo alle erbe provenzali e riso basmati
1h
Pizza salsiccia e friarielli
30 Std.