
Kompatibilní verze
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 465 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero grezzo di canna
- 5 g di sale
- 350 g di farina multicereali
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone
- 200 g di passata di pomodoro
- origano secco a piacere
- 250 g di Brie a fette
- 80 g di prosciutto crudo a fette
- 50 g di confettura di fichi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 437.7 kcal / 1831.2 kJ
- Protein
- 19.3 g
- Tuk
- 15.7 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 636.7 mg
Alternativní recepty
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3 Std. 20 Min
Rosette di farro
17 Std. 30 Min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Focaccia pomodorini e olive
3 Std. 30 Min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Focaccia barese (TM6)
4 Std.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.