Muschelpasta mit Kürbis und Speck

Muschelpasta mit Kürbis und Speck

4.1 335 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Fontinakäse (typischer italienischer Käse), in Stücken
    100 g
    100 g Emmentaler, in Stücken
  • Kürbisfleisch geschält, in Stücken
    300 g
  • natives Olivenöl
    50 g
  • Wasser
    600 g
  • Salz
    ½ TL
  • Muschelpasta (ca. 12 Minuten Kochzeit)
    300 g
  • Tiroler Schinkenspeck
    150 g
    150 g geräucherter Schinken, oder Kochschinken, gewürfelt oder in kleinen, schmalen Streifen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 27 g
Kalorie 2486 kJ / 594 kcal
Tuk 28 g
Sacharidy 56 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...