Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto

Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto

4.2 204 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

Pasta
  • Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Eier
    4
  • natives Olivenöl
    2 EL
Pesto und Fertigstellung
  • natives Olivenöl
    70 g
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Rucola
    75 g
  • Walnusshälften
    30 g
  • Knoblauchzehe (volitelně)
    1
  • Ricotta
    100 g
  • Akazienhonig
    1 TL
  • Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
    ½ TL
  • Wasser zum Kochen der Nudeln

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 25 g
Kalorie 3213 kJ / 768 kcal
Tuk 39 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 79 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...