Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lemon Curd
- 85 g caster sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 2 large eggs
- 50 g unsalted butter, diced
- 40 g freshly squeezed lemon juice
Puff Pastry Tarts
- 1 large egg
- 1 Tbsp whole milk
- plain flour, for dusting
-
1000
g puff pastry, ready-made, two rectangular blocks
nebo quick puff pastry, homemade (see tip) - 1 - 1 ½ Tbsp caster sugar
Finalisation
- 600 g nectarines, ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)
- 250 g mascarpone, chilled
- 80 g double cream, chilled
- 1 ½ Tbsp pistachio nuts, unsalted, shelled, roughly chopped, for serving
- 2 Tbsp mint leaves, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 232 mg
Alternativní recepty
Turkish Flatbreads
2h 10 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 Std.
Pear and ginger paste
26u. 25min
Charlotte Russe
3h
Light Blue Dyed Eggs
55min
Grape bakewell tart
1 Std. 20 Min
Christmas Gingerbread (Poland)
1h 25 min
Pickled Grated Carrots (TM6)
45 Min
Tiered Mermaid Tail Cake
Ninguna valoración
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Butter
5 min
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min