Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
TM6 TM5

Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce

3.7 (17 hodnocení)

Suroviny

Beef Wellington

  • 10 g dried porcini mushrooms
  • 150 g boiling water
  • 1 Tbsp vegetable oil
  • 500 - 700 g beef fillet
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 300 g fresh button mushrooms, quartered
  • 2 shallots, halved
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
  • 120 g Madeira wine, dry or sweet
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 1 tsp ground black pepper
  • 360 g puff pastry, ready-made (see tip)

Assembly

  • 1 egg, beaten

Carrots, Mash and Gravy

  • 500 g water
  • 600 g carrots, sliced (5 mm)
  • 350 g milk
  • 1000 g potatoes, peeled, sliced (5 mm)
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 25 g unsalted butter, diced
  • 50 g Madeira wine, dry or sweet
  • ground black pepper, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
4547 kJ / 1086 kcal
Protein
51 g
Sacharidy
89 g
Tuk
50 g
Vláknina
14.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty