Kompatibilní verze
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beef Wellington
- 10 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 Tbsp vegetable oil
- 500 - 700 g beef fillet
- ½ - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 300 g fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 120 g Madeira wine, dry or sweet
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 360 g puff pastry, ready-made (see tip)
Assembly
- 1 egg, beaten
Carrots, Mash and Gravy
- 500 g water
- 600 g carrots, sliced (5 mm)
- 350 g milk
- 1000 g potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 25 g unsalted butter, diced
- 50 g Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4547 kJ / 1086 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 14.7 g
Alternativní recepty
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Steak and Kidney Pudding
5h
Roquefort Sauce
20min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Peppercorn Sauce
30 min
Steak au Poivre
20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min