Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 60 g di cipolla, a metà
- 100 g di peperone, a pezzi (2 cm)
- 500 g di spezzatino di manzo a strisce 1,5x4 cm
- 100 g di vino bianco
- 450 g di brodo di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 foglie di alloro secche
- 240 g di riso Parboiled
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8554.2 kJ / 2044.5 kcal
- Protein
- 96.7 g
- Sacharidy
- 230.1 g
- Tuk
- 71.4 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 2120.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso pilaf con maiale
45 min
Riso al curry e pollo
40 min
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Riso basmati con gamberi speziati
40 min
Zuppa di patate e funghi
20min
Pasta ai 2 condimenti: sugo al pomodoro e crema panna e pancetta (Bimby Friend)
30 min
Zuppa di lenticchie e funghi
45 min
Macedonia sottovuoto
2h
Riso alla cantonese (per 1 persona)
30 min
Riso cantonese (TM6)
40 min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1 Std. 40 Min
Riso basmati integrale con macinato magro e verdure
40 min