
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di lattuga romana lavata a striscioline
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco
- 740 g di acqua calda (non bollente)
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di sale - 20 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 444 kcal / 1858 kJ
- Protein
- 11.2 g
- Tuk
- 16.6 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Sodík
- 101.4 mg
Alternativní recepty
Risotto ricotta e spinaci
30 Min
Risotto ai peperoni
40 Min
Lenticchie con riso e mela
2 Std. 35 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Mousse alle fragole e formaggio
15 Min
Pesto di lattuga
15 Min
Terrina alla barbabietola e formaggio di capra (TM6)
Keine Bewertungen
Insalata di grano saraceno, carote e formaggio di capra (Bimby Friend)
50 Min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 Min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 Std. 20 Min