Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di lattuga romana, lavata a striscioline
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco
- 740 g di acqua calda (non bollente)
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di sale - 20 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 101.4 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Risotto alla crema di spinaci
40 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Risotto carciofi e speck
40 Min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 Std.
Pasta al pesto di prezzemolo
20 Min
Pesto di melanzane
10 Min
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Bocconcini di carote e patate
40 Min
Pasta con pesto di carciofi
30 min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min