Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di lattuga romana, lavata a striscioline
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco
- 740 g di acqua calda (non bollente)
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di sale - 20 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 101.4 mg
Alternativní recepty
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 Min
Pesto di lattuga
15 Min
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min
Risotto arancione con zucca e carota
35 Min
Risotto alla zucca
30 Min
Insalata di scarola, pasta al ragù e crema al cioccolato
35 Min
Risotto ricotta e spinaci
30 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min