Risotto alla lattuga

Risotto alla lattuga

4.3 7 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    60 g
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lattuga romana lavata a striscioline
    100 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco
    70 g
  • di acqua calda (non bollente)
    740 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di sale
  • di burro
    20 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 444 kcal / 1858 kJ
Protein 11.2 g
Tuk 16.6 g
Sacharidy 65.4 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 6.4 g
Sodík 101.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...