Kompatibilní verze
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di piselli surgelati, scongelati
- 250 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- 130 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di menta fresca
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di scorza di limone
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco a piacere
- 1300 g di acqua
- 4 uova
- acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2873.4 kJ / 686.8 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 37.1 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1597.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 Min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 Min
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1h
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30min
Risotto al pomodoro e cavolfiore (10-12 mesi)
40min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30min