Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 鹽味烤花生
- 2 粒 蒜頭
- 540 克 水
- 40 克 魚露
- 30 克 新鮮檸檬汁
- 40 克 糖
- 400 克 去骨雞胸肉,帶皮或去皮 ,切塊 (約 5公分)
- 200 克 高麗菜 ,切楔形塊 (3 公分 x 5 公分,需可放入上蓋寬口處),請勿將葉片分開
- 100 克 紫高麗菜 ,切楔形塊 (3 公分 x 5 公分,需可放入上蓋寬口處),請勿將葉片分開
- 50 克 紫洋蔥 ,對半縱切
- 100 克 紅蘿蔔
- 2 枝 新鮮薄荷 ,只取葉
- 1 新鮮辣椒 (任何種類) ,切小圈
- 2 大匙 新鮮香菜 ,只取葉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1473 kJ / 352.1 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 876.9 mg