瑞士馬鈴薯培根煎餅

瑞士馬鈴薯培根煎餅

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 蠟質馬鈴薯 整顆或切小塊(4 x 4公分),以便放入進料管
    1100 克
  • 15 克
  • 培根丁 (詳見要訣)
    150 克
  • 澄清奶油
    60 克
  • 1 茶匙
  • 現磨黑胡椒粉
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8 g
Kalorie 2094 kJ / 500 kcal
Tuk 33 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...