Zařízení & příslušenství
瑞士馬鈴薯培根煎餅
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蠟質馬鈴薯 整顆或切小塊(4 x 4公分),以便放入進料管1100 克
-
油15 克
-
培根丁 (詳見要訣)150 克
-
澄清奶油60 克
-
鹽1 茶匙
-
現磨黑胡椒粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8 g
Kalorie
2094 kJ /
500 kcal
Tuk
33 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品配件食譜
42 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan