Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 克 櫛瓜 ,去除頭尾。若直徑超過5 公分,修切成可以放入進料口的圓柱型
- 40 克 油
- 3 粒 蒜頭
- 250 克 去殼蝦仁 ,中型
- 50 克 蔥 ,切蔥段
- 2 - 3 小撮 乾辣椒碎片
- 20 克 新鮮檸檬汁
- 40 克 日式柑橘醋
- 1 茶匙 紅糖
- 2 - 3 小撮 鹽
- 2 - 3 小撮 白胡椒粉
- 白芝麻
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 652.4 mg