Zařízení & příslušenství
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Příprava 15min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
無鹽烤杏仁20 克
-
洋蔥50 克
-
橄欖油 plus 2 tsp and extra for greasing40 克
-
藜麥 以清水沖洗後瀝乾120 克
-
蔬菜高湯400 克
-
新鮮鮭魚片、去皮 分切成 2 塊500 克
-
蜂蜜1 大匙
-
黃芥末醬1 ½ 大匙
-
葡萄柚 (任一種類) (約 2 顆)250 克
-
去核橄欖 (任一種類)60 克
-
新鮮薄荷葉6 片 (葉片)
-
蘋果醋25 克
-
菲達乳酪50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1096 mg
Protein
67.4 g
Kalorie
5043.2 kJ /
1205.4 kcal
Tuk
76 g
Vláknina
10.2 g
Nasycený tuk
15.9 g
Sacharidy
61.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
餐桌上的保養術
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan