Zařízení & příslušenství
熱帶芒果雞肉捲
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭2 粒
-
洋蔥 四等分100 克
-
番茄150 克
-
匈牙利甜紅椒粉½ 茶匙
-
乾燥奧勒岡1 大匙
-
薑15 克
-
乾燥百里香1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 依個人口味調整1 - 2 根
-
橄欖油30 克
-
醬油30 克
-
檸檬汁15 克
-
水400 克
-
去皮雞胸350 克
-
墨西哥薄餅皮 (Ø 22 公分)4
-
美生菜 切絲
-
芒果 切丁(1公分)1 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
3302.6 mg
Protein
104.7 g
Kalorie
6791.3 kJ /
1623.2 kcal
Tuk
56.7 g
Vláknina
18 g
Nasycený tuk
9.1 g
Sacharidy
179.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
世界的捲餅
15 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan