Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de agua
-
13
g de grenetina en polvo, (aprox. 1 cda)
nebo 7 láminas de grenetina, (ver tip)
Jarabe
- 165 g de agua
- 165 g de azúcar refinada
- 10 g de glucosa, chiclosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de cocoa en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13121 kJ / 3124 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 677 g
- Tuk
- 86 g
- Nasycený tuk
- 57 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de chocolate
10 Min
Betún de mantequilla básico
10 Min
Betún de ganache de chocolate
12 Std.
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2 Std.
Cake pops de chocolate
4h 50min
Betún de queso crema
5 Min
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4 Std.
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Red Velvet
1h 20 phút
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min