Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de agua
-
13
g de grenetina en polvo, (aprox. 1 cda)
nebo 7 láminas de grenetina, (ver tip)
Jarabe
- 165 g de agua
- 165 g de azúcar refinada
- 10 g de glucosa, chiclosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de cocoa en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13121 kJ / 3124 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 677 g
- Tuk
- 86 g
- Nasycený tuk
- 57 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Jalea de toronja
13h 45min
Los alfajorcitos de mi abue
1 godz. 45 min
Fondant
15 Min
Betún de chocolate
10min
Muffins de cocoa y tres chocolates
40 min
Cobertura de cocoa con grenetina
30 min
Glaseado de chocolate
10min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Bizcocho de chocolate
1h 40min
Betún de vainilla
5min
Roles de canela
2h 30min