Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (3 cm)
- 100 g volle yoghurt
- 50 g feta kaas
- 1 ei
- 150 g gele ui, in vieren gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 20 g olijfolie plus extra om in te strijken
- 500 g lamsgehakt
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen kaneel
- 20 g tomatenpuree
- 1 - 2 tl groentebouillonpasta, naar smaak (zie tips)
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 6 vellen filodeeg
- olijfolie, om in te strijken
- 1 el paneermeel
- 60 g gemengde jonge bladsla
- 1 el ciderazijn
- 1 tl honing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1267 kJ / 301.7 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 386.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koolstoofpot met kalkoen
Ninguna valoración
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Ninguna valoración
Zeevruchtennat met champagne
Ninguna valoración
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Ninguna valoración
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Cashew schenkroom
Ninguna valoración
Tunesische Chorba
45min
Champignon en spinazie lasagne
Ninguna valoración
Gevulde vis
1h 50min
Vegan cheeseburgers
10h
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Ninguna valoración