Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (3 cm)
- 100 g volle yoghurt
- 50 g feta kaas
- 1 ei
- 150 g gele ui, in vieren gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 20 g olijfolie plus extra om in te strijken
- 500 g lamsgehakt
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen kaneel
- 20 g tomatenpuree
- 1 - 2 tl groentebouillonpasta, naar smaak (zie tips)
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 6 vellen filodeeg
- olijfolie, om in te strijken
- 1 el paneermeel
- 60 g gemengde jonge bladsla
- 1 el ciderazijn
- 1 tl honing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1267 kJ / 301.7 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 386.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Vegetarische pizza
Žádné hodnocení
Tempé
48 Std.
Griekse salade met gestoomde kip
Žádné hodnocení
Tomaat basilicum spread
5min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2sa 30 dk
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Žádné hodnocení
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1sa